ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΕΣ

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΕΣ

Ένα υλικό που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην εφαρμογή πλαινών και ξέστρων  για τις μεταφορικές ταινίες είναι η πολυουρεθάνη.  Το συγκεκριμένο υλικό έχει αντοχή στην τριβή που οποιαδήποτε ελαστικό δεν έχει την δυνατότητα να  φτάσει. Έτσι στην διάρκεια λειτουργίας του αντέχει 5-6 φορές περισσότερο από το λάστιχο. Αποτέλεσμα είναι δημιουργείτε εξοικονόμιση χρημάτων  λόγω μακρύτερης χρονικής διάρκειας συντήρησης.

Ενώ έχει μεγαλύτερη αντοχή  στην τριβή έχει μικρότερη τιμή πρόσφυσης πάνω στον ιμάντα από το ελαστικό οπότε και η κίνηση του ιμάντα γίνεται πιο  «ξεκούραστα».

Η εταιρεία μας διαθέτει πλαινά πολυουρεθάνης  κατασκευασμένα στα 65ο Shore για ιδανική ευκαμψία και εφαρμογή τους για τον συγκεκριμένο σκοπό.


Επίσης είναι διαθέσιμες και πλάκες πολυουρεθάνης  στα 90ο shore για την τοποθέτησή τους  σαν ξέστρα των ιμάντωνΥπάρχουν και ολοκληρωμένα συστήματα ξέστρων πολυουρεθάνης με ελατήρια. 

Οι πλάκες πολυουρεθάνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επένδυση σκαφών και μεταλλικών επιφανειών για την καλύτερη προστασία τους. 

ξεστρα πολυουρεθανης πολυουρεθανες


ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΚ 57008 -ΤΘ 1055
Τηλ.: 2310 72 31 72 - Fax: 2310 72 31 73
E-mail: info@tsinaridis.gr
Copyright © 2014 - tsinaridis.gr -- Κατασκευή Ιστοσελίδων by infocus