ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ


Για την μεταφορά και εναπόθεση υλικών σε λατομεία, ορυχεία, εργοστάσια ανακύκλωσης, χημικές βιομηχανίες, τσιμεντοβιομηχανίες χρησιμοποιούνται ελαστικές μεταφορικές ταινίες.


Διαθέτουμε μεγάλη παρακαταθήκη ελαστικών μεταφορικών ταινιώνσε πλάτη και τύπους, ικανή να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της αγοράς.  Επίσης η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο ιμάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις μεταφοράς κάθε υλικού.Όλες οι μεταφορικές ταινίες διαθέτουν πολυεστερικά λινά επιτυγχάνοντας έτσι μικρή έως μηδαμινή επιμήκυνση κατά την διάρκεια της χρήσης και μεγάλη αντοχή στην υγρασία άρα και στο "σάπισμα" των λινών. Είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Γερμανικά στάνταρ (DIN 22102). Υπάρχει ανάγλυφη σφραγίδα που δηλώνει τον τύπο της ταινίας, την σειρά και ημερομηνία παραγωγής.
Στα πλαίσια με μεγάλη κλίση παρατηρείται το φαινόμενο της ολίσθησης των υλικών με αποτέλεσμα τη μη σωστή λειτουργία και τροφοδοσία του υλικού. Η λύση είναι οι μεταφορικές ταινίες Chevron με χυτό τακούνι.Οι τάπητες παραδίδονται σε ανοιχτή ή σε ατέρμονη μορφή εφόσον ζητηθεί.Κάντε κλικ για μεγέθυνση

ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΚ 57008 -ΤΘ 1055
Τηλ.: 2310 72 31 72 - Fax: 2310 72 31 73
E-mail: info@tsinaridis.gr
Copyright © 2014 - tsinaridis.gr -- Κατασκευή Ιστοσελίδων by infocus